Project Johannes Passion

 

Repetities 7-14-21-28 maart en 4 april
De uitvoering is op 7 april 20:15 uur
in Theaterkerk Hemels, Twisk

 

Soli is uitgenodigd haar medewerking te verlenen aan een tweeluik over Bachs Johannes Passion in de Doopsgezinde kerk De Vermaning en Theaterkerk Hemels in Twisk.

 

Op Witte Donderdag 6 april 2023  geven  dirigent Frans-Aert Burghgraef en musicus René Smit een workshop over de Johannes Passion in De Vermaning in Twisk.  In een tweegesprek leiden deze Twiskers u door de Johannes Passion aan de hand van beeld en audio. Het geeft u een unieke kijk  in deze passie. Het Twisker Koor ondersteunt de workshop live met een aantal koralen.

 

Op Goede Vrijdag 7 april om 20.15 uur is het zover: de uitvoering van de Johannes Passion zelf in  theaterkerk Hemels. De oratoriumvereniging Soli Deo Gloria uit Hoorn staat met 70 koorleden op (en naast) het podium, samen met  Wim Vlaar op piano, Esther Hoek op sopraansax en vertelster Mariëlle van Vliet. Een bijzondere en mooie setting!

 

Soli zal op deze avond de koralen en een aantal andere koordelen uit dit oratorium  uitvoeren.  De repetities hiervoor beginnen op dinsdagavond 7 maart van 20.00-22.00 u. in het gebouw van de Lifebuilders,  Dampten 16 in Hoorn. De volgende vier repetities zijn eveneens op dinsdagavond: zelfde plaats en tijd.

 

Ben je bekend met de muziek van de Johannes Passion en vind je het leuk om mee te zingen?

 

Laat het ons weten via onze voorzitter Wil Eiting

telefoon: 06 4664 6066
email: voorzitter@solideogloria-hoorn.nl

 

De kosten om mee te zingen met dit project mee te doen zijn €30,-

 

Wilt u komen luisteren?

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Theaterkerk Hemels.

Bezoek, Like & Deel

Deel het nieuws op deze pagina!