Hoe gaat met ons?

Genietend van een kop koffie zat ik te bladeren in de krant. In het culturele katern van de krant werd aandacht geschonken aan hoe het met de koren is gegaan tijdens de corona pandemie. Ik bedacht me hoe ik het samen zingen mis, het samen van noten muziek maken.
Hoe doen ‘wij’ het eigenlijk?

 

In een van de wekelijkse mails van ons actieve en betrokken bestuur las ik hoe  blij zij zijn dat de leden van Soli zo ontzettend trouw zijn. Dat is gelukkig een hele goede basis om als koor te blijven bestaan. We krijgen met regelmaat ons clubblad ‘De Engelenbak’ digitaal toegestuurd. Hierin staan allerlei leuke wetenswaardigheden, verstrooiing en soms zelf zielenroerselen van koorleden. Superleuk om in verbinding te blijven met elkaar. Onze dirigent Marcel verzorgt al wekenlang hele leuke repetitie-filmpjes per stemgroep, zodat we bezig blijven met de dat wat ons het meeste bindt: zingen!

 

Ik hoop dat we de draad weer kunnen oppakken in september, want samen zingen is toch het allerleukste!

Bezoek, Like & Deel

Deel het nieuws op deze pagina!