Bestelformulier kaarten

Wij zijn zeer verheugd dat u één van onze concerten wilt bijwonen! Met dit bestelformulier kunt u kaarten bestellen. Kies de gewenste kaart(en) en vul het aantal in. Standaard worden de kaarten per post toegestuurd. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Eventueel kunt u ze zelf, vanaf 45 minuten voor aanvang van het concert, aan de kerk komen afhalen. Heeft u, als bezoeker van een concert, vragen of speciale wensen, dan kunt u dat ook op het formulier aangeven. We sturen u ook graag af en toe informatie of nieuws van Soli Deo Gloria en Amici di Soli. Hiervoor hebben we echter uw toestemming nodig. De keuze hiervoor staat standaard op "Toestemming", maar u kunt dit wijzigen.
Na het drukken op de knop "Verzenden" krijgt u een e-mail met een bevestiging van uw bestelling. De bestelling is pas definitief wanneer het verschuldigde bedrag aan onze penningmeester is overgemaakt.
Wij wensen u alvast een heel mooi concert toe!

Maak keuze:

De kaarten worden bezorgd op het aangegeven adres. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het aantal kaarten: € 0,85; € 1,70 of € 2,50
Wanneer u de kaarten zelf gaat afhalen, kies dan onderstaande optie:
Totaal aantal kaarten:

Totaal inclusief bezorgkosten

Totaal zelf af te halen