25e Kerstmarkt

Trots op onze kerstmarkt!

Als koor kijken we er zeer naar uit: na 2 jaar kunnen we op 10 december a.s.  eindelijk weer onze befaamde kerstmarkt in de Oosterkerk organiseren.

Een kerstmarkt-werkgroep is al weken bezig een selectie te maken van alles wat in de afgelopen 2 jaar is ingebracht als ‘voor de kerstmarkt’. Alleen onbeschadigde en mooie items worden uitgezocht, schoongemaakt en klaargezet om op de vrijdag voor de markt naar de Oosterkerk te worden vervoerd.

Koorleden en ook familie en vrienden van koorleden werken op donderdag eendrachtig samen om de tafels klaar te zetten waarop vrijdag de koopwaar feestelijk zal worden uitgestald: mooie serviezen en glaswerk, sieraden, feestkleding, kerstversiering, speelgoed en boeken en cd’s.

 

Op zaterdag 10 december gaan dan om 10.30 u. de deuren van de Oosterkerk open voor de markt. Meestal staat er dan al een behoorlijke groep mensen voor de deur om maar de eersten te zijn die een keuze kunnen maken uit alles wat te koop is. De Oosterkerk is al helemaal in kerstsfeer. Er is live (kerst)muziek. In ons restaurant kunt u een beetje bijkomen van alle drukte. Daar serveren we koffie en thee, taart, glühwein, oliebollen en erwtensoep.

Iedereen is welkom om van 10.30-15.00 u. te komen kijken en hopelijk ook kopen in deze mooie en gezellige omgeving. De koorleden zullen u met veel plezier ontvangen.
Bezoek, Like & Deel

Deel het nieuws op deze pagina!